Over ons - Rhododendron kwekerij Kerperien Drenthe

Over ons

Wij zijn een kwekerij gespecialiseerd in het kweken van de gangbare rhododendrons in alle maten. In 1999 zijn wij begonnen met de kwekerij als nevenactiviteit van een veenderij. In de loop van de jaren is de kwekerij uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfstak. Rhododendronkwekerij Kerperien is gevestigd in Zuid-Oost Drenthe. De kwekerij heeft beschikking over 8 ha oorspronkelijke veengrond. De vestigingsplaats van de kwekerij ligt aan de Duitse grens met directe aansluiting op de Duitse autosnelweg A31 van het Europese wegennet.

De rhododendrons vinden hoofdzakelijk hun weg via collega kwekers, groot-groenvoorzieners, gemeenten, hoveniers en cash en carry’s. De levering vindt plaats op bestelling. Ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij zijn geen tuincentrum, verkoop voor particulieren gaat ook op bestelling. Neem contact op en de planten worden voor u klaargezet of via een externe transporteur aan u verzonden.

Wij leveren planten vanaf maat 60/80 cm tot zeer groot.

Wij leveren alle planten van eigen kwekerij.

Wij zijn het adres voor grote rhododendrons in Nederland.

Wij leveren volle grond planten met compacte veenkluit.

Planten kunnen afgehaald worden of via een transporteur geleverd worden binnen heel Nederland. 

Informeer naar de mogelijkheden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

                  

 

 

©2015 Rhododendronkwekerij Kerperien. Webdesign: DvhP Emmen