Rhododendron kopen? Bestel snel uw rhododendron! - Rhododendron kwekerij Kerperien Drenthe

Een rhododendron kopen

nova zembla verkoopU denkt erover om een rhododendron te kopen, een geweldige keuze! Echter, er zijn dingen waar u op moet letten alvorens u tot aankoop over gaat.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een rhododendron?

Een volle plant met groot volume is belangrijker dan de hoogte van de plant. De wortels dienen voldoende ontwikkeld te zijn. Het wortelgestel dient in verhouding te zijn ten opzichte van de bovenbouw. 

Waarom kiest u voor ons?

1. Alle rhododendrons worden met compacte veenkluit geleverd. De planten worden zorgvuldig gerooid, waardoor de plant het minst beschadigd wordt.

2. Rhododendrons uit de volle grond zijn sterker en voller dan potgekweekte planten. Hierdoor heb je een mooiere plant die sneller en beter aanslaan in uw tuin. 

3. Meerdere malen per jaar worden onze planten gecontroleerd door Naktuinbouw, een organisatie die toezicht houdt op de kwaliteit en gezondheid van planten. Onze kwekerij is een Naktuinbouw Geregistreerd Bedrijf. 

4. Klantvriendelijke en accurate levering van uw planten.

 

 

Particulieren en bedrijven

Onze Rhododendrons vinden hoofdzakelijk hun weg via collega kwekers, groot-groenvoorzieners, gemeenten, hoveniers en cash en carry’s. De levering vindt uitsluitend plaats op bestelling.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij zijn geen tuincentrum, verkoop voor particulieren gaat op bestelling. Neem contact op en wij maken graag een passende offerte voor u. De planten kunnen bij ons afgehaald worden of door heel Nederland geleverd worden via een gerenommeerde transporteur. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

©2015 Rhododendronkwekerij Kerperien. Webdesign: DvhP Emmen