Grote Rhododendrons - Rhododendron kwekerij Kerperien Drenthe
Grote rhododendrons, grote solitairen
Image
Image

Grote Rhododendrons

Het planten van grote rhododendrons in een particuliere tuin; bedrijf of in een park geven gelijk allure en een luxe uitstraling. Rhododendrons zijn zeer geschikt om als groenblijvend element in projecten te worden opgenomen. Als een enkele solitaire rhododendron of als repeterend groenelement, zoals een rhododendronwolk of rhododendronhaag; ze staan altijd garant voor een bijzonder effect.

Grote rhododendrons kunnen uitstekend als solitair, wolk, haag of parkaanleg gebruikt worden. Ook in een kleinere tuin komt een deze luxe plant snel tot zijn recht.

De rhododendrons hebben bij ons de juiste gronden om tot grote maten door te groeien, tot wel 250 cm hoog. Door jaarlijks rondom de rhododendron te rooien, creëren wij de ideale groeiomstandigheden voor een mooie volle rhododendron.

Rhododendrons uit eigen kwekerij leverbaar tot 250 cm 

Wij zijn dé specialist in het kweken van grote Rhododendrons. Dus zoekt u grote rhododendrons, dan bent u bij ons aan het juiste adres! We kweken Rhododenrons van maat 30/40 tot maat 200/250. 

Tijd kopen door grote rhododendrons te planten

Wanneer u gelijk wilt genieten van grote rhododendrons, koopt u als het ware tijd. Waarom wachten tot de struiken groot geworden zijn, wanneer u ook nu op dit moment een prachtige tuin kunt creëren. Pas grote rhododendrons toe als solitair, haag of wolk. Geniet gelijk van een mooie volle wintergroene struiken met jaarlijks prachtige bloemen in het voorjaar.

Rhododendron Cunningham's White

Image

Catawbiense Grandiflorum

Image

Roseum Elegans Rhododendron

Image

Catawbiense Boursault

Image

Rhododendronkwekerij Kerperien

Europaweg 269
7766 AJ Nieuw Schoonebeek

E-mail: info@kerperien.nl
Tel: 06-10393307

De Boomkwekerij

De boomkwekerij

Verkoop / Afhalen

Wij verkopen onze rhododendrons uitsluitend op bestelling. Afhalen is mogelijk maar alleen op afspraak.

De Kwekerij

haag1