Over ons - Rhododendron kwekerij Kerperien Drenthe
Image
Image

Over ons

Wij zijn een kwekerij gespecialiseerd in het kweken van de gangbare rhododendrons in alle maten. In 1999 zijn wij begonnen met de kwekerij als nevenactiviteit van een veenderij, aangezien er beschikking was over veengrond.  De kwekerij heeft beschikking over 8 ha oorspronkelijke veengrond, wat de basis geeft tot kwalitief sterke rhododendron. Rhododendronkwekerij Kerperien is gevestigd in Nieuw Schoonebeek, Zuid-oost Drenthe. In de loop van de jaren zijn wij ons gaan specialiseren in grote rhododendrons en bieden rhododendrons in alle maten aan.

Onze rhododendrons worden op ambachtelijke wijze gekweekt. Bewust kiezen wij uitsluitend voor rhododendrons uit de volle grond, omdat je hierdoor sterkere planten hebt die sneller en beter aanslaan. 

De rhododendrons vinden hoofdzakelijk hun weg via groenprofessionals, collega kwekers, groot-groenvoorzieners, gemeenten, hoveniers en cash en carry’s in binnen en buitenland. De levering vindt plaats op bestelling. Ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij zijn geen tuincentrum, verkoop voor particulieren gaat ook op bestelling. Rhododendrons kunnen op afspraak afgehaald worden of via een transporteur geleverd worden binnen heel Nederland. 

  • Wij leveren rhododendrons vanaf maat 30/40 cm tot 225/250 cm.
  • Wij leveren alle rhododendrons van eigen kwekerij.
  • Wij zijn hét adres voor grote rhododendrons in Nederland.
  • Wij leveren volle grond planten met compacte veenkluit.
  • Wij kweken rhododendrons op ambachtelijke wijze.
  • Duurzaamheid staat voorop.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden info@kerperien.nl.

Rhododendronkwekerij Kerperien

Europaweg 269
7766 AJ Nieuw Schoonebeek

E-mail: info@kerperien.nl
Tel: 06-10393307

De Boomkwekerij

De boomkwekerij

Verkoop / Afhalen

Wij verkopen onze rhododendrons uitsluitend op bestelling. Afhalen is mogelijk maar alleen op afspraak.

De Kwekerij

haag1