Over ons - Rhododendron kwekerij Kerperien Drenthe

Een rhododendron kopen

U denkt erover om een rhododendron te kopen, een geweldige keuze! Het is een mooie luxe plant, een aanvulling in iedere tuin! Goed toe te passen bij groenprojecten. Er zijn dingen waar u op moet letten alvorens u tot aankoop over gaat.

Wat is belangrijk bij het kopen van een Rhododendron?

Een gezonde volle plant met groot volume is belangrijker dan de hoogte van de plant. De wortels dienen voldoende ontwikkeld te zijn. Het wortelgestel dient in verhouding te zijn ten opzichte van de rhododendron. 

Rhododendrons uit de volle grond, wat kunt u  verwachten van Rhododendrons van de kwekerij?

1. Alle rhododendrons worden met compacte veenkluit geleverd. De planten worden zorgvuldig voor u gerooid, waardoor de plant het minst beschadigd wordt.

2. Rhododendrons uit de volle grond zijn sterker en voller dan potgekweekte planten. Hierdoor heb je een mooiere plant die sneller en beter aanslaat in uw tuin. 

3. Meerdere malen per jaar worden onze planten gecontroleerd door Naktuinbouw, een organisatie die toezicht houdt op de kwaliteit en gezondheid van planten. Onze kwekerij is een Naktuinbouw Geregistreerd Bedrijf. 

4. Klantvriendelijke en accurate levering van uw planten.  

 

Professionals en particulieren

Onze Rhododendrons vinden hoofdzakelijk hun weg via groenprofessionals, collega kwekers, groot-groenvoorzieners, gemeenten en hoveniers in binnen en buitenland. De levering vindt uitsluitend plaats op bestelling.

Rhododendrons op bestelling.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij zijn geen tuincentrum, verkoop voor particulieren gaat op bestelling. Neem contact op en wij maken graag een passende offerte voor u. De planten kunnen bij ons op afspraak afgehaald worden of door heel Nederland geleverd worden via een gerenommeerde transporteur. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@kerperien.nl.

Rhododendron kopen
Image

Rhododendronkwekerij Kerperien

Europaweg 269
7766 AJ Nieuw Schoonebeek

E-mail: info@kerperien.nl
Tel: 06-10393307

De Boomkwekerij

De boomkwekerij

Verkoop / Afhalen

Wij verkopen onze rhododendrons uitsluitend op bestelling. Afhalen is mogelijk maar alleen op afspraak.

De Kwekerij

haag1